Agenda - PlataformaRPP

Anar al contingut


Propers esdeveniments

2018 - JUNY - 19
Comuniquem que el proper dia 19 de juny, a les 11:00 hores, tindrà lloc a la sala d'actes del Centre Cívic "La Sedeta" de Barcelona, situat al carrer Sicília 321 de Barcelona, les següents sessions informatives obertes a tots els afiliats de la PlataformaRPP.

  • Gabinets AIOS Advocats i Despatx Casares, Advocats Associats
Demanda Laboral 2017 - Anàlisi de les pretensions de la nova demanda, en base als estudis actuarials i les consultes realitzades. - Proposta per l'inici d’actuacions concretes.

  • Gabinet Alzueta & Saperas Assessors, S.L.
Reclamació econòmica al gabinet Elpidio Silva Abogados - Fets el primers contactes sense èxit, proposarem l’inici d’accions judicials per dur a terme la reclamació econòmica. - L’advocat D. Miguel Alzueta Andino, encarregat del cas, farà una exposició de la situació, amb indicació dels passos a seguir i les seves conseqüències.

2018 - MAIG - 25
D'acord amb el nou Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea (RGPD), que entrarà en vigor el proper dia 25 de maig del 2018, la Plataforma Afectats Externalització Règim de Previsió del Personal, en endavant PlataformaRPP, ha modificat la seva Política de Privacitat pel que fa al tractament de les dades de caràcter personal.

Per aquest motiu, si desitja continuar rebent les comunicacions de la PlataformaRPP, és imprescindible que atorgui el seu consentiment complimentant el formulari que trobarà al final de la pàgina Política de Privacitat d'aquest web.
© 2016 - PRPP
Tornar al contingut